Federasyon tarafından düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde genç kızlarda Takım halinde Türkiye 1.si olan Ordu 59 il arasından sıyrılarak büyük takdir topladı. Bu kupanın alınmasında katkısı olan ve müsabakalardan 5 madalya ile dönen ÜNÇEK olarak bazı ziyaretlerde bulunduk.
İlçe Kaymakamı Mustafa DEMİR ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’ı makamında ziyaret ederek sevincimizi paylaştık.
Dernek Başkanı Hüseyin DİKİCİ, Başkan Yrd. İshak SARI, Yntm.Krl Üyeleri Kenan ARSLAN, Ceyhan GÜR ve H.İbrahim UYGUR ; Antrenör Mustafa ARSLAN ile kız ve erkek sporcuların katıldığı ziyarette Ahmet ÇAMYAR sporcularımıza tavsiyelerde bulunarak hediyeler verdi.
Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR ise çok değerli tecrübelerini paylaştığı sporcularımızla yakından ilgilendi ve başarıların devamını diledi.